Siitepölyallergian oireet helpottuvat homeopaattisessa hoidossa! Siitepölyille herkistyneet alkavat usein reagoimaan heti flunssakaudesta selvittyään. Ensioireiden ilmestyminen tihentyneestä aivastelusta ja nuhasta silmien kutinaan ja turvotteluun on oiva aika varata aika homeopaattiseen hoitoon.

Monet ovat hakeneet ja saaneet apua erilaisista immuunipuolustusta tukevista ravintolisistä, kuten esimerkiksi Bromelain, Quercetin, A, B, C ja E–vitamiinit, Pygnogenol, siitepöly- ja Manukahunaja. Optimaalisinta niin ravintolisien kuin homeopaattisen tukihoidon toimimisen kannalta on aina se, että kehon immuunitoimintoja lähdetään vahvistamaan hyvissä ajoin ennen oireiden oletettua puhkeamista. Homeopatian kyseessä ollessa puhutaan ns. rakennehoidosta, jolla vaikutetaan kaikkiin kehon järjestelmiin tukevasti ja tasapainottavasti.

Siitepölyallergiaa voidaan helpottaa homeopaattisella rakennehoidolla

Homeopaattinen hoito aloitetaan mieluusti jo talven aikana ja sitä jatketaan allergiakauden yli lääkeaineita ja annostelua tilanteen ja reaktioiden mukaan muuttaen. Ihanteellisinta homeopaattisessa rakennehoidossa on se, että hoidon myötä allergiaoireet helpottavat vuosi vuodelta häviten lopulta tyystin.

Homeopaattisessa rakennehoidossa sopiva lääkeaine valitaan kunkin yksilön kokonaisoirekuvan mukaan. Tällöin huomioidaan mm. koko aiempi sairasteluhistoria, ravinto- ja unitottumukset, luontaiset reagointitavat erilaisiin arkipäivän ärsykkeisiin, jne. Mahdollisia allergisiin reaktioihin vaikuttavia lääkeaineita on satoja. Rakennehoidossa akuuttilääkeaine valitaan tarvittaessa niin, että se tukee meneillään olevaa rakennehoitoa.

Avuksi lievään siitepölyallergiaan

Lievempään siitepölyallergiareaktioon aivasteluineen, nenän vuotamisineen, silmien punoituksineen ja turvotuksineen voit saada apua esim. Allium cepa, Apis, Euphrasia tai Sabadilla nimisistä homeopaattisista aineista. Akuutissa itsehoidossa on hyvä pitää mielessä, että ellei yksi pilleri vesilasiin liotettuna ja siitä 4 h välein max. kolmesti otettuna  helpota oireita, on lääkeainevalintasi ilmeisen väärä oireisiisi nähden.