Hinnasto

Kokonaisvaltainen hoito

(120 – 90 min/ €160 – €125)

Kokonaisvaltainen hoitoaika on paikallaan silloin, kun Sinulla on pitkään jatkunut tai säännöllisesti uusiutuva vaiva. Tällaisia voivat olla esimerkiksi toistuvat virtsatietulehdukset, univaikeudet, levottomuus, ihottumat, migreeni, stressi- tai kiputila tai flunssa- ja tulehduskierre. Kokonaisvaltainen hoito on paikallaan myös silloin, kun kaipaat neuvoja esim eläinystäväsi ruokintaan tai ravintolisiin liittyen.

Monet asiakkaat kokevat akupunktiohoidon rentouttavan ja täydentävän hoitokokemuksen homeopaattisen haastattelun yhteydessä.

Vastaanottokäyntiisi kuuluu: homeopaattinen haastattelu ja tilanteeseesi parhaiten sopiva lääkeaine sekä lääkeaineen ottamisen jälkeinen ensimmäinen lyhyt puhelinseuranta. Akupunktiohoito neuloin tai silkein – eläimillä tarvittaessa akupisteitä ja kalvojärjestelmää stimuloiva hieronta. Hoitosuositusväli n 4 viikkoa.  

Klassinen Homeopatia & Eläinhomeopatia (90 – 45 min/ €120 – €90)

Konsultaatiokäynti sisältää homeopaattisen haastattelun, tilanteeseen sopivan lääkeaineen sekä ensimmäisen lyhyen puhelinseurannan 3-4 päivää lääkeaineen ottamisen jälkeen sekä muun mahdollisen hyvinvointiasi tukevat suositukset. Myöhemmät puhelinseurannat hoitokäyntien välissä numeroon 0600 393933 (€1,98/ min). 

Hoitosuositusväli 4-6 viikkoa

 

Akuutti homeopaattinen puhelinneuvonta ilman ajanvarausta arkisin klo 10-11 numerosta 0600 393933 (1,98/ min)

Pystyäkseni palvelemaan Sinua ja eläinystävääsi Sinulle parhaiten sopivana aikana myös tapaamistemme välissä, voit varata (max 25 min) soittoajan joko nettikalenterista tai laittamalla  minulle tekstiviestin. 

Numeron ollessa varattuna tai em. aikojen ulkopuolella saat viestin ettei palvelu ole sillä hetkellä käytössä. Soita myöhemmin uudelleen tai laita viesti nroon 040 743 4718.

Klassinen akupunktio

(75 – 50 min/ €60 – €50)

Akupunktiohoitokäyntisi perustuu haastattelun, pulssidiagnostiikan sekä henkilökohtaisen kartan ja päivän energioiden tarkastelun pohjalta tehtävästä hoitosuunnitelmasta. Neulojen vaikutusaika on n. 20 minuuttia, lapsilla ja eläimillä huomattavasti lyhyempi.

Silkit soveltuvat hoidoksi erityisesti lapsille ja neulakammoisille.  Ihoteipillä kiinnitettävät käsin värjätyt silkit saavat stimuloida valittuja akupunktiopisteitä parista tunnista muutamaan päivään. Silkkiakupunktiohoito €30.

Hoitosuositusväli 3-4 viikkoa.

 

Eläinten hierontaterapia & akupunktiohoito (75 – 60 min/ €65 – €50)

LifeWave -laastarit kotihoidon tukena €4/ kpl

 

Kotikäynnit pääkaupunkiseudulla +25€. Tallikäynnit sopimuksen mukaan (käteinen tai korttimaksu).

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista peritään 50% varatun hoidon hinnasta.