Kurssit ja koulutus

Kaipaako järjestämäsi tilaisuus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää asiaosuutta?

Haluatko täydentää homeopaattista ensiapu tai kotihoito-osaamistasi? Kaipaavatko pentujesi omistajat uusia taitoja pentunsa hyvinvoinnin ja kasvun tueksi? Ota yhteyttä, katsotaan miten voisin auttaa Sinua!

TassuVartti sessiot ovat lyhyitä ilmaisia infoja eri aihealueista

Yleisesti eläinhomeopatiasta:  https://youtu.be/_HHA3Kcf3BU

Miksi Eläinhomeopatia: https://youtu.be/RoMVrk-xvY8

Tassuvartti liukastumisista:  https://youtu.be/6tBvdILVKww

Tassuvartti eläinhomeopaatin vastaanotosta: https://youtu.be/tPQWzKipOgk   

Tassuvartti punkkeihin ja kyihin liittyen: https://youtu.be/J_QN7McInxk Katsothan myös vastaavan artikkelin blog artikeleista!

 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Eläinhomeopatiaa arjen tilanteisiin

Käymällä esim.  ”Eläinten Homeopaattinen Ensiapu” -kurssin saat perustaidot arjen ensiaputilanteisiin, joilla voit hoitaa lemmikkiäsi yllättävissä tilanteissa. Oikea homeopaattinen lääkeaine heti tapaturman, pelästymisen tai muun haverin sattuessa lievittää pelko- ja kipustressiä helpottaen jälkihoitoa ja tarvittaessa hakeutumista eläinlääkärin vastaanotolle.

Parin kolmen tunnin lyhytkursseilla voit oppia käyttämään homeopaattisia lääkeaineita esim. leikkausten jälkeisenä tukihoitona, kasvavan pennun ja vanhuuden kultaisten vuosien tukena, kasvattajan aputyökaluna, urheiluvammojen ensiapuna, jne. Jos mielessäsi on jokin sinua kiinnostava aihealue, josta haluaisit oppia lisää, kerää kasvatti-/ kaveriporukka kasaan ja ota yhteyttä sopivan teeman ja ajankohdan sopimiseksi.

 

Eläinhomeopatian täydennyskoulutus

Eläinten homeopaattinen hoito vaatii tekijältään paitsi homeopatian perusteiden myös lajityypillisen käyttäytymisen ja hyvinvoinnin perusteiden tuntemuksen. Eläinhomeopaatti on työssään usein tulkki, joka selvittää kuulemansa, näkemänsä ja aistimansa perusteella eläimen oireiden ja reaktioiden taustoja omistajalle samalla kartoittaen tilanteeseen sopivaa homeopaattista lääkeainetta.

Täydennyskoulutusseminaarien aikana laajennetaan peruskoulutuksen aikana opittuja homeopatian perusperiaatteita ja sovelletaan niitä kulloinkin kyseessä olevaan teemaan ja eläinlajiin. Eläinhomeopatian opiskelu vaatii uteliaisuutta ja laaja-alaista harrastuneisuutta mm. eläinten käyttäytymiseen, koulutukseen, ravintoon, sairauksiin ja oireiluihin.

Ihmisiä hoitaessa opitaan mm.  kivun ja tuntemusten laaduista sekä lääkeaineiden parantavista vaikutuksista ihmiskehoon. Tätä kehoviisautta ja kokemusta hyödynnetään apua tarvitsevien eläinten homeopaattisessa hoidossa!

Otathan yhteyttä, jos täydennyskoulutusseminaarit kiinnostavat sinua!