Kaikenlaisiin kiertoon liittyviin vaivoihin on saatavissa muutakin apua kuin sairaslomapäivät ja toistaan suuremmat kipulääkekuurit. Taas kerran klassinen homeopatia voi auttaa. Lue tästä vaihdevuosiin liittyvästä homeopaattisesta hoidosta.

Naisten arki tuntuu valitettavan usein rytmittyvän kuukautiskierron mukaan. Epämukavuuden asteet vaihtelevat kiukunpuuskista sängynpohjalle kaataviin kuukautiskipuihin ja kaikkeen mahdolliseen siltä väliltä. Varsin pian tästä tulee hyväksyttävä normi, eikä aikaa ennen jonkun sortin oireilua edes muisteta. Ei elämän kevään ja kukoistuksen ajan todellakaan tulisi kulua kivusta toiseen kulkemiseen!

Mielialavaihteluihin apua homeopaattisella rakennehoidolla

Hormonitasojen vaihteluista johtuvat itseä ja ympäristöä harmittavat mieliala- ja energiatason vaihtelut, turvotukset, selkä- ja alavatsakivut ja epäsäännöllisyys ovat kaikki esimerkkejä vaivoista, joihin voi vaikuttaa mm. homeopaattisella rakennehoidolla. Koska jokainen keho reagoi omalla yksilöllisellä tavallaan ulkoisiin ja sisäisiin ärsykkeisiin ja tuntemuksiin, on juuri sinulle sopiva homeopaattinen lääkeainevalinta myös yksilöllinen. Homeopaattinen rakennehoito tasapainottaa kehon eri järjestelmien normaalia toimintaa, jolloin tarve erilaisiin ylilyönteihin, esimerkiksi kierto- ja mielialahäiriöihin poistuu luontaisesti. Tasapainoinen ja hyvinvoiva elimistö puolestaan on otollinen maaperä myös suvunjatkamiselle. Homeopaattisessa hoidossa olleiden naisten raskaudet ovat usein helpompia ja he pystyvät hyödyntämään lääkeaineita myös synnytyksen eri vaiheissa. Monet ovat yllättyneitä, kuinka vaivattomasti ja nopeasti he toipuvat vaikeistakin synnytyksistä homeopaattisten lääkeaineiden avulla.

Naisten elämän toinen kevät onkin mahdollisuus elämän kokemuksista nauttimiseen

Naisten elämän toinen kevät, kuten kiinalaiset menopaussiaikaa nimittävät, on länsimaisessa elämänrytmissä mielletty enemmän syysmyrskyksi kuin kevään hehkeäksi loistoksi. Sen sijaan, että nauttisimme aikuisen naisen kypsyyden ja elämänkokemuksen tuomista hedelmistä, kierimme usein keskittymiskykyä ja yöunia häiritsevissä lämmön tulvahduksissa. Univajeen tuoma uupumus ja jaksamattomuuden turhauma saa sanansäilän viuhumaan – jälleen kerran saamme kuulla ja tuntea hormonien konkreettisesti vievän elämäämme omaan suuntaansa. Hyvän ravinnon ja riittävän vitamiini- ja hivenainetason ylläpitäminen on tässä vaiheessa vähintään yhtä tärkeää kuin varsinaisina ruuhkavuosina. Kokonaisvaltaisena terveydenhoidon muotona homeopatialla voidaan helpottaa myös vaihdevuosiin liittyviä oireiluja. Kuten aina homeopatiassa, lääkeaine ja annostelu määräytyy yksilöllisen tarpeen mukaan. Klassisella homeopatialla pystyt tukemaan jaksamistasi ja hyvinvointiasi turvallisesti elämän kaikissa vaiheissa oman yksilöllisen tarpeesi ja tilanteesi mukaan!