Tällä sivulla joitain asiakkailta tulleita kiitoksia ja palautteita homeopatian toimimisesta heidän eduksi. Moni vaikeakin sairaus on hoidettavissa homeopatialla ja rakkaudella 🙂

”Ontuva vanha schäfer herra kävi akuuttivastaanotolla liukastumisesta johtuvan takajalka- ja selkäkivun takia. Kotitalon portaat olivat liki mahdottomat kulkea, eikä elämä hymyillyt. Kosketuskin teki ikävää. Päädyimme mahdollisimman helläkätiseen kivunlievitykseen: akupunktiosilkkeihin, LifeWave laastareihin sekä homeopaattiseen tukihoitoon kotona annettavaksi. Liki välitön asiakaspalaute saapui myöhemmin illalla vastaajaan: Muutaman tunnin syvien unien jälkeen schäfer vanhus etsi lelunsa sohvan takaa, hyppäsi (luvatta) sohvalle ja tuijotteli tyytyväisenä kotiväkeään. Tämän jälkeen hän kuljetti kotiväkeään innokkaana pitkin kesäisiä katuja sometellen viestejään naapuruston viehkeille tyttökoirille!”

”Lasten suusta tuleva palaute on aina niin aitoa:

”Tänään tyttäreni ei olisi halunnut mennä hoitoon ja itkeskeli ikävää etukäteen. Annoin Pinkin aamusta ja tovin päästä oli kuin toinen tyttö, hyvillä mielin meni hoitoon 🙂 Sanoi, että ”homipaatti auttoi”

Äiti toteaa: ”Minusta on niin ihana, kun tyttö pyytää heti homeopaattista ainetta, jos jokin on vaivana ja kun koirallamme oli ripuli yksi päivä niin tyttäreni huusi ulkona, että ”Äiti, anna homipaattia Helmille, sillä on lipuli”

”Munuaisvaivasta pitkään kärsineen koiran omistaja laittoi joulun alla viestin:

”Saatiin tänän hienoja uutisia Seran kans munuaiskontrollissa! Pissa normaali ja prot/ krea –suhde normaali. Ja se on aivan varmasti sun asiosta!”

[Homeopatia] oli Pökön pelastus! Jaana teki kattavan haastattelun, kyseli kaikkia maan ja taivaan väliltä myös sellaisia asioita mitä en itse edes tullut ajatelleeksi. Sain homeopatisia valmisteita ja aloin antamaan niitä ohjeiden mukaisesti ja huomasin  heti niiden positiivisen vaikutuksen. Headshaking oireet olivat pian poissa ja pystyin ratsastamaan Pököä taas. Pökön vointi muuttui niin hyväksi eikä sen enään tarvinnut stressata!” Mona ja Pökö-poni
”Meillä on kaikki asiat hyvin ja suuri kiitos siitä kuuluu sun mahtaville opeille homeopaattisten lääkeaineiden valinnoissa. Osaan nykyisin hoitaa lasten perusflunssat sikanopeasti ohi. Oli ihan mahtavaa, kun nytkin viikonloppuna mieheni ihan pyysi, että voisinko hoitaa pojan yskän & lämmön pois seuraavan päivän fudisturnausta varten. Ja mähän hoidin: homeopaattiset + lisäravinteet niin ei sattunut enää keuhkoihin eikä yskä haitannut nukkumista – 11 h yöunien jälkeen terveen näköinen pirteä poika meni ja voitti kaikki matsit! nimim. tyytyväinen 2 lapsen äiti”
”Hei Jaana! Haluan vielä kiittää näin jälkikäteen hyvästä hoidosta, Lumikki syö niin hyvin etten voi uskoa! Ja on tosi leikkisä ja energinen tapaus, ei paljon haukkuminen haittaa kun se voi muuten niin hyvin. Hyvää talven jatkoa! Terv. Venla”
”Kuinka parantua sairaudesta johon ainut hoitomuoto on kortisoni? Viime keväänä koirani kuono aukesi. Syytä ei löydetty sillä heti ensimmäisenä häntä hoidettiin kortisonilla joka tuhosi mahdollisuuden koepalan ottoon. Kuono ja naama muuttuivat veriseksi mössöksi parissa päivässä. Diagnosointina oli autoimmuunisairaus auringolle. Eli jatkossa ei koiraa aurinkoon ja kortisoonia, kortisoonia ja kortisoonia. Se kyllä auttoikin kera antibioottien, mutta ei parantanut täysin vaivaa. Nenä kyllä parani mutta silloin tällöin pieniä patteja ilmaantui ja hoitomuotona oli kortisooni. Auringonotolla ei asiaan ollut vaikutusta, patit saattoivat ilmaantua ihan sateisellakin kelillä. Lue koko koskettava tarina, klikkaa!
Kiputilat homeopaattisesti. Bichon Frisé Liloni ongelmat alkoivat siitä kun hän eräänä päivänä hihnalenkillä ryntäsi fasaanin perään ja loukkasi alaselkänsä. Lilo oli tuolloin 3 vuotias. Hieronnoilla saimme pidettyä selkää noin 3 vuotta hyvässä kunnossa ja elämä oli normaalia. 6-vuotiaana Lilon toinen polvi alkoi luksoitumaan ja se täytyi leikata (luultavasti joutunut selän takia rasittamaan toistuvasti toista takajalkaa enemmän). Kun kipukierre alkoi saimme Jaanan homeopaattisten hoitojen sekä akupunktio, nivelrikko, fysikaalinen sekä hieronta -hoitojen kautta apua noihin kipuihin. Lilolle tuli myös kipuseurausten takia virtsateiden ja anaalirauhasten kanssa ongelmia ja taas Jaanan ohjeiden mukaan saimme hoitoja jotka auttoivat. Lilo pärjäsi suht hyvin 9-vuotiaaksi asti, ilman homeopaattisiahoitoja sekä tukihoitomuotoja emme olisi näin montaa vuotta voineet pitää Liloa kanssamme.  Lilo oli sitkeä karvakaverimme”
Kiitos Jaana!
Heidi Aaltonen

Tulehduskierteistä eroon homeopatialla. Tutustuin homeopatiaan ystäväni suosituksesta jo 20 v sitten kärsittyäni koko lapsuus- ja kouluiän erilaisista tulehduksista. Söin antbioottikuureja muutamia vuosittain milloin poskiontelontulehdukseen, angiinaan, keuhkoputkentulehdukseen tai akneen. Heräsin ajattelemaan, ettei näin voi jatkua. Sain homeopatiasta apua itseni vahvistamiseen: sairastelukierre katkesi ja sen jälkeen olen tarvinnut antibioottikuuria enää yhden hammasleikkauksen jälkeen.

Homeopatialla on hoitunut niin synnytyskivut kuin mustelmatkin. Hoidan homeopaattisilla aineilla itseni lisäksi kahta pientä lastani, joilla on suvussa periytyvä alttius korvatulehduksiin. Akuutin tulehduksen aikana käytän lapsia korvalääkärillä muutaman päivän välein mutta hoidan heitä lääkärin tieten Jaanan neuvomilla lääkeaineilla. Tunsin riemua lääkärin kerran sanottua, että hän voi näköjään jäädä eläkkeelle tarpeettomana.

Olen suositellut homeopatiaa ihan kaikille ja ilahduttavan moni tutuistani on saanut myönteisiä kokemuksia samalla, kun homeopatia tuntuu yleistyvän koko ajan. Keski-Euroopassa asuvat ystäväni kertovat lastenlääkäreiden määräävän aina ensisijaisesti homeopaattisia lääkeaineita lapsille.

– Nora”

Homeopaattinen hoito. Olen kärsinyt erilaisista suolistovaivoista nuoruudestani alkaen. Tilanne hankaloitui vatsan kanssa aikuisiällä johtaen nivelvaivoihin ja monenlaisiin muihin autoimmuunipulmiin sekä yliherkkyyksiin. Väsyttyäni perinteisen lääketieteen vaihtoehtoihin saamatta niistä riittävää apua käännyin Jaanan puoleen. Lääkkeet lievittävät tilapäisesti oireita, mutta koin tarvitsevani kokonaisvaltaisempaa apua.

Siitä alkaen on käynnistynyt antoisa ja kokonaisvaltainen matka homeopatian parissa. Matkan myötä on mahdollistunut luottamuksellinen ja prosessimainen hoitosuhde, jonka aikana myös haasteet ovat hiljalleen väistymässä sekä muiden lääkkeiden tarve minimoitunut. Pitkään jatkunut sairastelu edellyttää asiakkaalta pitkäjänteistä sitoutumista prosessiin, yksi tai kaksi käyntiä johtaa kroonisissa vaivoissa harvoin pysyviin tuloksiin. Toivon tilanteeni edelleen kohentuvan, kun hoitoa jatketaan. Jaana omaa homeopaattina vahvan ammattitaidon katsoen asiakasta kokonaisuutena, huomioiden ravitsemukselliset tekijät sekä asiakkaan elämän kokonaisuuden. Matka jatkukoon yhdessä eteenpäin.

– Marja”