Homeopaatin ja akupunktiohoitajan vastaanotto Helsingissä

Löydät vastaanottoni osoitteesta Maapadontie 3, Oulunkylä, Helsinki. Tavoitat minut arkisin puhelimitse klo 10-17. Asiakastyössä ollessani en pysty vastaamaan soittoosi, jätäthän viesti vastaajaan. Nettiajanvaraus toimii kaiken aikaa normaalisti. HUOM: Tullessasi vastaanotolle tassuterapeuttisi kanssa, ulkoilutathan hänet valmiiksi kadun varressa, sillä taloyhtiön piha-alueet ja viheriöt ovat lasten aktiivisessa käytössä. Vahingon sattuessa piha-alueelle, korjaathan sen heti pois. Kiitos!

Homeopatiaa on kautta aikojen käytetty menestyksekkäästi hoitamaan erilaisia epidemioita heti oireiden alkumetreiltä alkaen. Niin nytkin!

Koronavirustilanteen vaatiessa voimme halutessasi siirtää jo varatut tapaamisemme myös puhelin-/ skypekonsultaatioksi. Ilmoitathan myös, mikäli sinulla tai läheisilläsi on flunssaoireita, siirrämme silloin tapaamisen suosiolla puhelin-/ skypekonsultaatioksi.

Vastaanotollani pidän asiakkaiden välillä reilun tuuletus- ja siivoustauon. Tervetuloa!

 

 

Vastaanottoaikoja varattavissa

Heinäkuun vastaanottoajat päivitetty nettikalenteriin. Aikoja varattavissa pääasiallisesti tiistaille ja keskiviikoille läpi kesän – muut päivät pidän lomaa.

Halikon EHYT -areenalle seuraavat ajat torstaina 12.8.2021

Ajanvaraukset: 040 743 4718, jaana ( ät ) vitalvision.fi

 

Joensuun vastaanottoajat toistaiseksi vain puhelimitse tai skypeyhteydellä.

Ajanvaraukset: 040 743 4718, jaana ( ät ) vitalvision.fi

Tässä videossa yhteenveto homeopaattisen hoidon tehosta epidemioiden hoidossa

ATH #21: Homeopathy in Epidemic Diseases” :

 

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarauksen lisäksi voit tiedustella vastaanottoaikoja myös puhelimitse (040 743 4718) tai sähköpostitse (jaana (ät) vitalvision.fi)

Voit varata nettikalenterista myös akuutti-/ puhelinseuranta-aikoja numeroon 0600 393933 (1,98€/min + mpm).