uutti puhelinpäivystys ilman ajanvarausta arkisin klo 10.00 – 11.00 numerossa 0600 393933 (1,98€/min)

Mikäli em. aika ei sinulle sovi, voit varata puhelinajan myös nettikalenterista tai tiedustella sopivampaa ajankohtaa sähköpostilla tai tekstiviestillä.

HUOM: Muuna aikana sekä linjan ollessa varattuna palvelu antaa viestin, ettei palvelu ole tällä hetkellä käytössä.

 

Eläinten viikon eläinten hyvinvointia koskevat keskustelut ovat nähtävissä 4-10.10.2023 TAIMI -koulutuksen sivuilta sekä oheisista linkeistä: 

  Linkit ajankohtaisiin ”TassuVartti”-infoihin sekä ostettaviin 2+h ”Tassuterapettien Akutti Kotihoito” -webinaarisarjan luentoihin löydät

”Kurssit ja koulutus” -sivulta

 Homeopaatin ja akupunktiohoitajan vastaanotto Helsingissä

Löydät vastaanottoni osoitteesta Maapadontie 3F, Oulunkylä, Helsinki. Tavoitat minut arkisin puhelimitse klo 11-17. Asiakastyössä ollessani en pysty vastaamaan soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan. Nettiajanvaraus toimii kaiken aikaa normaalisti.

HUOM: Tiloissani ei ole erillistä odotustilaa, odotathan vuoroasi ulkona. Verhon ollessa oven edessä on edellisen asiakkaan hoito vielä kesken.

Tullessasi vastaanotolle tassuterapeuttisi kanssa, ulkoilutathan hänet valmiiksi kadun varressa, sillä taloyhtiön piha-alueet ja viheriöt ovat lasten aktiivisessa käytössä. Vahingon sattuessa piha-alueelle, korjaathan sen heti pois. Kiitos!

Homeopatiaa on kautta aikojen käytetty menestyksekkäästi hoitamaan erilaisia epidemioita heti oireiden alkumetreiltä alkaen. Niin nytkin! Ilmoitathan myös, mikäli sinulla tai läheisilläsi on flunssaoireita, siirrämme silloin tapaamisen suosiolla puhelin-/ skypekonsultaatioksi.

Tervetuloa! 

 

HUOM:  MAAPADONTIELLÄ RAKENNETAAN AHKERASTI – KADUNVARSI PARKKIPAIKKOJEN SAATAVUUS VOI VAIHDELLA 

 

Vastaanottoaikoja varattavissa

Halikon EHYT -areenalle 17.11.2023

Joensuun vastaanotto vain puhelimitse

Ajanvaraukset: 040 743 4718, jaana ( ät ) vitalvision.fi

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarauksen lisäksi voit tiedustella vastaanottoaikoja myös puhelimitse (040 743 4718) tai sähköpostitse (jaana (ät) vitalvision.fi)

Voit varata nettikalenterista myös etävastaanottoaikoja sekä akuutti-/ puhelinseuranta-aikoja numeroon 0600 393933 (1,98€/min + mpm) päivystysajan ulkopuolelta. Puhelu katkeaa automaattisesti 25 minuutin jälkeen – mikäli asia jää kesken, soita uudestaan.

Tallikäyntivaraukset vain puhelimitse (040 743 4718) tai sähköpostitse (jaana (ät) vitalvision.fi).

Seuraathan myös fb sivuani: ”Eläinhomeopaatti Jaana Kolehmainen”

Homeopatia epidemioiden hoidossa

ATH #21: Homeopathy in Epidemic Diseases” :

https://www.youtube.com/watch?v=0hAV15mAlmw&fbclid=IwAR2YF-QEsW5FcdBw1PpdYIUI8Q812YFlNzGZxII2uoAKB5hVTzae5FAAfdQ