Hei!

Olen Jaana Kolehmainen, klassinen homeopaatti, eläinhomeopaatti ja akupunktiohoitaja. Tavoitat minut arkisin puhelimitse 040 743 4718 (klo10.00 – 17.00), sovittaessa myös muina aikoina. Asiakastyössä ollessani en voi vastata puheluusi –  jätäthän yhteystietosi, jotta voin soittaa sinulle takaisin!

 

Olen valmistunut klassiseksi homeopaatiksi (4v) Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutista vuonna 2002 ja eläinhomeopaatiksi (2v) vuonna 2003. Ammattitaitoani olen ylläpitänyt osallistumalla vuosittain useisiin homeopatiaan ja eläinten käyttäytymiseen, kouluttamiseen, kehonkäyttöön ja -huoltoon jne  liittyviin seminaareihin. Vastaanottotyöni ohella koulutan tulevia homeopaatteja ja eläinhomeopaatteja sekä pidän lyhytkursseja homeopaattisesta hoidosta ja ensiavusta.

 

ISA:n klassisen akupunktion 3,5v opintoni sain päätökseen alkuvuodesta 2018. Klassisen akupunktion Qitä kunnioittavat ”minimalistiset” periaatteet toimivat hienosti sekä itsenäisenä hoitokokonaisuutena että homeopaattista hoitoa täydetävänä hoitomuotona matkalla terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 

Vuonna 2010 valmistuin ELK-Weterin hevoshierojakoulutuksesta hevoshierontaterapeutiksi. Sittemmin olen tutustunut ELK-Weterin eläinrefleksologian, l. eläinvyöhyketerapian perusteisiin. Keväällä 2012 osallistuin Pekka Kannuksen järjestämään Kranio-Sakraaali-terapian koulutukseen (KST). Viimeisimpänä olen tutustunut BioDynaamisen terapian hoitofilosofiaan. Hoidossani hyödynnän paitsi em. tietämystä ja tekniikoita myös Tellington TTouchin sekä klassisen akupunktion, meridiaanien ja akupunktiopisteiden vaikutuksia kehon elinjärjestelmiin.

 

 

Hoitomottoni: Kipu ei jalosta ketään, edes hoidettaessa.

 

Google+ -sivuni aukeaa tästä.