Valmistuttuaan eläinlääkäriksi v. 1984 Sue meni töihin Suomessakin usein opettaneen John Saxtonin klinikalle. Havaittuaan kuinka John hyödyntää homeopatiaa eläin- lääkärin työssään Sue alkoi myös opiskella alaa ja valmistui eläinlääkärihomeopaatiksi vuonna 1996. Samalla hän kouluttautui myös ihmisiä hoitavaksi homeopaatiksi. Tänä päivänä Sue hoitaa klinikallaan homeopatialla sekä eläimiä, että ihmisiä.

Vuodesta 2002 hän on tutoroinut HPTG (Homeopathic Professionals Teaching Group) ryhmää. Lisäksi hän on British Holistic Veterinary Medicine Associationin perustaja- jäsen ja BAHVS:n (the British Association of Homeopathic Veterinary Surgeons) sekä CAHM:n (the College of Animal Homeopathic Medicine in Canada) puheenjohtaja.

Vuonna 2003 Sue perusti Balanced Being keskuksen, jossa hän hoitaa eläimiä ja ihmisiä homeopaattisen filosofian mukaisesti sekä pitää perinteistä eläinlääkärin vastaanottoa. Työnsä kautta Sue on erikoistunut syöpien ja vakavien sairauksien menestyksekkääseen hoitoon homeopatialla. Sue luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa, mm. Japanissa, Turkissa, Kanadassa, USA:ssa, Irlannissa – ja nyt myös Suomessa!

Tässä videohaastattelusarja, joka tallennettiin tässä yhteydessä 1.9.2014