Klassinen homeopatia & kokonaisvaltainen terveydenhoito

Klassinen homeopatia on yli 200 vuotta vanha kokonaisvaltainen terveydenhoitomuoto, jonka saksalainen lääkäri Samuel Hahnemann loi ja edelleen kehitti elämänsä aikana. Hahnemannin elämäntyö ja opit ovat yhä tänä päivänä klassisen homeopatian vankkumaton peruskivi, johon homeopaatin työ perustuu. Klassisen homeopaatin toimintaperiaatteina ovat yksilöllinen ja kokonaisvaltainen tilannekartoitus, jonka perusteella voidaan valita asiakkaan tilaa ja oireita mahdollisimman läheisesti muistuttava yksittäinen homeopaattinen lääkeaine.

Homeopatian tavoitteena nopea, hellä ja pysyvä terveydentilan palauttaminen! (Organon §2)

Homeopaattista lääkeainetta otetaan hyvin minimaalisesti – kenties vain 1 tl tai rae yhden tai kaksi kertaa – asiakkaan tilanteesta ja herkkyydestä riippuen. Homeopaattiset lääkeaineet, joita on testattu jo yli 3000 yksittäisvalmistetta, valmistetaan luonnon omista raaka-aineista laimentaen ja ravistaen niin, että niihin jää vain alkuperäaineen informaatio ja energia; siksi ne toimivat hyvin hellästi ja tehokkaasti – oikein ja minimaalisesti annosteltuna.

Klassisen homeopatian takuu: Terveys on vapautta

klassinen-Homeopatia-homeopaattinen-laakeaine-lojuu Homeopaattinen hoito on kokonaisvaltainen terveydenhoidon muoto ja dynaaminen vuorovaikutusprosessi, joka alkaa homeopaattisesta haastattelusta jatkuen lääkeaineen tukemana kohti parantumista. Lääkeaine toimii ikään kuin kehoa tasapainottavana katalysaattorina. Homeopatian avulla tasapainotilan uudelleen saavuttaminen vaatii vanhoista kompensaatiomalleista luopumista, siksi myös keho saattaa reagoida monilla eri tasoilla uuteen tilanteeseen ja muutokseen. Muutokset ja reaktiot puolestaan antavat homeopaatille korvaamatonta tietoa kehon prosessien etenemisestä ja sen energiavarastojen tilasta.

Kokonaisvaltainen terveydenhoito

Voidaksemme tarvittaessa riittävän nopeasti tukea kehon dynaamista paranemisprosessia haluan homeopaattinasi hoidon alkuvaiheessa kuulla voinnistasi viikottain.  Klassisen homeopatian rakennehoito ei koskaan ole yksittäinen tapahtuma vaan eräänlainen jatkumo ja kokonaisvaltainen terveydenhoitomuoto, jossa haluttu kehon kokonaisvaltainen tasapainotila, vapaus erilaisista rajoitteista, on tavoite. Kokonaisvaltaisena muotona homeopatian tavoite kattaa siis koko kehon hyvinvoinnin.  

Klassinen homeopatia toimii nopeastikin

Vaikka homeopatia toimiikin akuuteissa tilanteissa käsittämättömän nopeasti, vaativat pitkittyneet oireet ja vaivat pidemmän ajan ja useamman käyntikerran parantuakseen. Klassinen homeopaatti toimii pelkästään haastattelussa samaansa informaation perusteella, siksi on äärimmäisen tärkeää, että olet oirekuvauksissasi aina riittävän yksityiskohtainen – näin autat homeopaattiasi tekemään oman työnsä parhaan mahdollisen tiedon varassa! Kyse on myös siitä, että koska homeopatia on kokonaisvaltainen terveydenhoitomuoto, on asiakasta tarkasteltava kokonaisuutena vaikka vaiva olisikin paikallinen. Olen valmistunut klassiseksi homeopaatiksi Suomen Homeopaattisen Lääketieteen Instituutista vuonna 2002. Ammattitaitoani olen ylläpitänyt osallistumalla vuosittain useisiin homeopatiaseminaareihin. Suurimpina innoittajinani ja opettajinani vuosien varrella ovat toimineet kolleegani ja ystäväni Dr Luc deSchepper, Ries Ijsseldijk, Andreas Bjørndal, Ian Watson ja suomalainen homeopaatti Aino Eckstein.

Ajanvaraus: Varaa aika homeopaattiseen konsultaatioon

Vapaita aikoja Hämeentien vastaanotollani

Hinnasto

Ensitapaamiseen (120€) on hyvä varata aikaa n. puolitoista tuntia.

Varaa n. tunnin seurantakäyntiaika (85€) 4-6 viikon päähän ensitapaamisesta.

Tapaamishintaan kuuluu määrättävä lääkeaine sekä ensimmäinen seurantasoitto muutama päivä lääkeaineen ottamisesta. Lyhyistä puhelinyhteydenotoista tapaamisten välissä veloitetaan 20€.

Ota mukaasi lääkärin tekemät diagnoosit ja mahdolliset laboratoriokoetulokset.

Akuuttien tilanteiden puhelinkonsultaatio (15-30 min) 50€


 

Back to Top